Pripreme za državnu maturu

Od 1.12. kreću upisi u online pripreme za maturu.

Pripreme će se provoditi na platformi Lumen@Home od 15.01.2023.

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU

Što sve dobivate od naših priprema za državnu maturu?

Nisu svi proizvodi i usluge iste – svako tržište tj. njegovi kupci/klijenti s godinama profiliraju određenu uslugu kao više ili manje kvalitetnu.

Pripreme za državnu maturu u Rijeci u Lumen školi za poduke već su dugi niz godina prepoznate kao iznimno kvalitetne – to svake godine potvrđuju naši popunjeni kapaciteti.

Koje kvalitete Lumen školu za poduke izdvajaju od ostalih?

Iskustvo

Gotovo 30 godina pružamo poduke učenicima. Od uvođenja obveze državne mature pripremamo maturante za državnu maturu. Iskustvo stečeno u naših 30 godina implementirano je u sve naše poduke i pripreme za maturu.

Sigurnost

Sigurnost i iskustvo neraskidivo su povezani. Mi u Lumenu 100% stojimo iza naših programa pripreme za maturu. Sigurnost u ono što podučavamo naslanja na uspjehe koje naši maturanti ostvaruju na državnoj maturi nakon odrađenih priprema.

Specijaliziranost

od samih početaka, kada su nam u fokusu bile poduke, pa do trenutka kada smo počeli maturante pripremati za državnu maturu jasno je da je naša škola ima samo dva fokusa: poduke i pripreme za državnu maturu. Takav fokus garancija je visoke kvalitete naših usluga.

Ažurirani nastavni materijali

Naši se materijali koje koristimo za pripremu državne mature iz svakog predmeta svake godine ažuriraju prema najnovijim ispitnim katalozima. U njima se nalazi točno ono što će biti na maturi i ništa više i ne sadrže zadatke koji se ne mogu pojaviti na državnoj maturi.

PREDMETI ZA DRŽAVNU MATURU

Za koje predmete na maturi vas pripremamo?

Naši polaznici mogu odabrati pojedinačne predmete za koje se žele pripremati, a moguća je i kombinacija obveznih i/ili izbornih predmeta za što odobravamo određeni popust. Cijenik priprema provjeri ovdje.

OBAVEZNI PREDMETIPREPORUČEN BROJ SATIIZBORNI PREDMETIPREPORUČEN BROJ SATI
Matematika A ili B razina60 satiKemija55 sati
Hrvatski jezik50 satiFizika50 sati
Engleski jezik A ili B razina40 satiBiologija40 sati


*Ostale predmete moguće je organizirati po dogovoru!

“Trebam li pripremu za državnu maturu?”

Testiraj se i saznaj!

“Trebaju li mi pripreme za maturu?” pitanje je koje muči maturante i njihove roditelje podjednako. Naša je preporuka krenuti od našeg testa “Trebaš li pripreme za maturu?”


JAVITE NAM SE

info@lumenpoduke.com

098 257 119

Ul. Fiorella La Guardia 12, 51000, Rijeka

© 2023 Lumen poduke. Sva prava pridržana.