Poduke

LUMEN PODUKE

Najbolja škola za poduke za osnovnu i srednju školu u Rijeci?

Činjenica da postojimo sada već gotovo 30 godina dovoljno govori o našem iskustvu. O našoj stručnosti, posvećenosti i organizaciji pričaju naši učenici koji su naša najbolja preporuka.

Osim snažne preporuke, u naš prilog govore i brojke – tisuće zadovoljnih i uspješnih polaznika, nebrojeno sati odrađenih poduka, iznadprosječno visok ukupni prosjek ocjena.

Lumen škola za poduke najstarija je i već godinama po ponudi, broju profesora i polaznika na jednom mjestu najveća riječka specijalizirana škola za poduke.

Naš sat traje DUŽE!

Godine iskustva naučile su nas kako 15 minuta može učiniti veeeeliku razliku. Iz tog razloga umjesto klasičnog školskog sata od 45 minuta, kod nas poduke traju 15 minuta duže tj. sat vremena. 

Kumulativno, primjerice ako jedan polaznik u određenom periodu odradi 10 sati poduka ili instrukcija, dodatno će provesti 150 minuta ili 2,5 sata više na podukama te dokazano ostvariti bolje rezultate.

Predmeti iz osnovne škole iz kojih dajemo poduke

Individualne i grupne poduke za osnovnu školu

Lumen škola za poduke davne 1993. krenula je sa svojim poslovanjem upravo pružanjem poduka ili instrukcija iz određenih predmeta.

Danas s ponosom možemo reći kako naša je stručnost u Rijeci već dugo prepoznata, a tome svjedoči velik broj učenika koji u dogovoru sa svojim roditeljima svake godine odabiru Lumen školu za poduke kao svoj referentni centar za poduke i instrukcije.

U Lumenu dajemo individualne i grupne poduke iz:

Matematike

Fizike

Biologije

Kemije

Hrvatskog jezika

Engleskog jezika

Njemačkog jezika

Predmeti iz srednje škole iz kojih dajemo poduke

Individualne i grupne poduke za srednju školu

Srednjoškolci u Lumen školu za poduke dolaze na:

  • poduke iz konkretnih predmeta za srednjoškolce koji se još nemoraju pripremati za maturu
  • pripreme za maturu

Matematika

Fizika

Biologija

Kemija

Hrvatski jezik

Engleski jezik

Njemački jezik

Latinski jezik

Talijanski jezik

Što je to skripta iz Lumena?

Dobar pripremni materijal iznimno je bitan za učenike koji pohađaju instrukcije. Uz materijal koji će sami isproducirati za vrijeme poduka, dodatno ćemo im omogućiti sažete skripte uz čiju će pomoć u kratkom roku moći osvježiti sve prethodno naučeno i/ili izvježbano u Lumenu.

Osim skripti, svaki polaznik dobiva radni materijal u vidu radne bilježnice, olovke te osvježavajućih napitaka i vode.


JAVITE NAM SE

info@lumenpoduke.com

098 257 119

Ul. Fiorella La Guardia 12, 51000, Rijeka

© 2023 Lumen poduke. Sva prava pridržana.